top of page

Ik gun iedereen een coach, fijn om bepaalde stukkeneven samen te lopen.

Coaching

We komen allemaal weleens op een punt in ons leven waarop het fijn is om een aantal stappen samen te zetten. Een coachingstraject biedt dan de ideale uitkomst. Het houdt in dat je afhankelijk van je doel en wensen met enige regelmaat contact hebt, om de processen in je leven te doorlopen en samen tot nieuwe inzichten komt, zodat jij stappen kan zetten ten behoeve van jouw welzijn.


Coaching is maatwerk

Mijn coachingsaanpak kenmerkt zich door mijn inzicht, wijsheid en helderheid, hierdoor komen we relatief gemakkelijk en snel tot de kern om zo te kijken welke stappen voor jou helend zijn. Ik werk bewust niet volgens protocol, maar probeer altijd vanuit het moment samen te voelen en kijken wat er nodig is.


Coaching praktisch

Welke vorm van coaching bij je past zullen we even samen moeten afstemmen

Ik werk veel op oproepbasis.

Voorbeeld: je loopt vast en zou graag even wat extra helderheid willen dan app je mij in de ochtend en kan je vaak dezelfde dag nog terecht (door de weeks en telefonisch). Dit vind ik een hele fijne manier van werken, het geeft mij de vrijheid en ruimte in mijn agenda om de dagen te laten stromen en voor jou is het heel fijn dat je vrij direct bij mij te terecht kunt, met actuele situaties.

Het kan natuurlijk ook fijn voor jouw zijn en goed werken om met een bepaalde frequentie de coaching in te plannen, dat geeft houvast en je weet dat je dan even een moment hebt om te werken met jezelf.


De mogelijkheden zijn:

  • Telefonisch
  • Via videobellen
  • Tijdens een wandeling in de natuur
  • Bij mij thuis in de praktijk
  • Op een door jou gekozen plek (bv, bij jou thuis, je favoriete koffietentje, plek in de natuur)


Mijn persoonlijke ervaring met coaching

Zelf heb ik ook intensieve coaching gehad van een aantal verschillende coaches, tijdens verschillende fases in mijn leven. Dit heeft me ontzettend goed geholpen en hierdoor heb ik echt een aantal fijne nieuwe stukken in mijzelf mogen ervaren en oude patronen kunnen doorbreken, waar ik alleen niet goed bij kon. Het was niet altijd gemakkelijk, ik vond het lastig om mezelf kwetsbaar op te stellen en wil de dingen graag alleen doen. Maar ik ben dankbaar dat ik het wel gedaan heb.

bottom of page