Shamim.nl

Coaching en Spiritueel mentor -  Ritueel begeleiding - Cacao Ceremonies 

Coachingstraject 

We komen allemaal weleens op een punt in ons leven waarop het fijn is om een aantal stappen samen te zetten. Een coachingstraject biedt dan de ideale uitkomst. Het houdt in dat je afhankelijk van je doel en wensen met enige regelmaat contact hebt, om de processen in je leven te doorlopen en samen tot nieuwe inzichten komt, zodat jij stappen kan zetten ten behoeve van jouw welzijn. 


Coaching is maatwerk
Als intu├»tief coach heb ik veel ervaring en een scherp inzicht, waardoor ik met mijn talenten relatief gemakkelijk en snel tot de kern kan komen om zo te kijken welke stappen voor jou op dit moment helend zijn. Hier kunnen we gebruik maken van elkaar en de verschillende tools die ik de afgelopen jaren heb opgedaan om het proces uit te diepen en te versnellen. 
Ik vind het heel belangrijk om het bewustzijn aan te spreken en te leren hoe je anders naar je leven kan kijken als je uitzoomt en je openstelt voor alle facetten die zich aandienen. Er is geen licht als er geen donker is. Daarnaast doe je de coaching samen, ik loop een stukje met je mee, maar het is van groot belang dat jij zelf de stappen zet.


Coaching
We hebben de mogelijkheid om de coaching op verschillende manieren aan te bieden zodat het voor iedereen prettig en passend is. Wel is het zo dat als we elkaar life zien, ik meerdere technieken kan aanwenden die kunnen ondersteunen. Maar het kan zeker ook via andere wegen.

De mogelijkheden zijn:

  • Thuis in mijn praktijk
  • Telefonisch
  • Via Skype
  • Tijdens een wandeling in de natuur
  • Op een door jou gekozen plek (bv, bij jou thuis, je favoriete koffietentje, plek in de natuur)


Mijn persoonlijke ervaring met coaching

Zelf heb ik ook intensieve coaching gehad van een aantal verschillende coaches, tijdens verschillende fases in mijn leven. Dit heeft me ontzettend goed geholpen en hierdoor heb ik echt een aantal fijne nieuwe stukken in mijzelf mogen ervaren en oude patronen kunnen doorbreken, waar ik alleen niet goed bij kon. Het was niet altijd gemakkelijk, ik vond het lastig om mezelf kwetsbaar op te stellen en wil de dingen graag alleen doen. Maar ik ben dankbaar dat ik het wel gedaan heb.