top of page

Een diepe buiging voor moeder aarde - Ahe

Ritueel begeleider - de Indiaan in mijn leven

Ritueel begeleider - de Indiaan in mijn leven

Zo'n 5 jaar geleden is cacao op mijn pad gekomen en sindsdien ben ik verliefd op haar zachtheid, haar kracht en de stroom die zij elke keer weer op gang weet te brengen in mijn hele systeem. Ik voel me zo ontzettend dankbaar dat ze tot mij is gekomen en ik met haar mag werken in de heilige verbinding tijdens een ceremonie. 

Mijn Sjamanen familie

Op mijn 14e heb ik mijn eerste Sjamanen gids mogen ontmoeten, Naku'wa noemt hij, hij is krachtig, stil en een echte wegwijzer. Ik zie hem vaak staan als ik een keuze moet maken hij staat daar dan en kijkt me heel doordringend aan. Dit helpt mij contact te maken met mijn wijsheid en mijn weten.

Een aantal jaar later diende zich een duidelijk jongere energie aan een klein indianen meisje uit Azië, wijs, dapper, nieuwsgierig en ontzettend vriendelijk, Nuna Sakai - witte engel. Op dit moment is zij geïncarneerd in een van mijn katten.

Een aantal jaar geleden tijdens mijn hopi teachings, ben ik in een trancereis in contact gekomen met een andere Indianen gids. Een vrouw, ik voelde haar energie al een tijdje bij me en ik hem ook een plaat op mijn praktijk hangen die me altijd met haar in verbinding zet. Het is alsof wij zijn samengesmolten, ik voel dat we één zijn.  


Mijn fantastische hond Yara is mijn spacekeeper, zij is bij bijna alle ceremonies fysiek aanwezig. 

bottom of page