top of page

Waar het leven begint en liefde oneindig is.

Kinder/ GezinsCoach

De naam Indigo, is geïnspireerd op de Indigo kinderen oftewel de nieuwetijdskinderen. Al zolang ik bezig ben in dit vakgebied, heb ik sterke affiniteit met het werken met (nieuwetijds)kinderen, ik voel daar een enorme connectie. Kinderen zijn telepathisch heel erg sterk en ik maak gemakkelijk contact met hen. Kinderen hebben zo veel te vertellen en zulke mooie boodschappen voor ons als "volwassenen". Als wij ons hier open voor stellen en naar ze willen luisteren vallen dagelijkse problemen vaak gewoon weg en blijkt de eenvoud de sleutel te zijn.

Ik heb veel ervaring met het werken met (nieuwetijds)kinderen,

dit is mijn passie. Mijn specialiteit ligt dan ook bij:


- Telepathisch contact met kinderen en baby

- Opvoedkundige vraagstukken

- Autisme

- AD(H)D

- HSP

- Begeleiden van kinderen (kindercoach)

- Sensi Therapie


Begeleiden van kinderen:

Omdat ik zelf zeer gevoelig ben, kan ik op een level communiceren met kinderen die door kinderen als zeer prettig wordt ervaren. Door oefeningen of behandelingen breng ik het kind in contact met een stukje "thuis komen" in zichzelf. Hierdoor zijn ze beter in staat om de grote "boze" wereld aan te kunnen en leren zich af te sluiten. Als een kind weer kind mag zijn en de puurheid en het ontwapenende dat een kind in zich draagt weer naar boven komt dan tovert dit bij mij weer een glimlach op mijn gezicht.


Begeleiden van ouders

Mijn taak als kindercoach is om ouders te begeleiden in het "opvoedkundig" en "begripvol" stuk. Ik geef handvatten, ga kijken naar het kind op een dieper niveau en kijk ik naar eigen gedrag en het gedrag wat gespiegeld wordt in de relatie met het kind. Hierin vind ik het heel belangrijk niet te (ver)oordelen. Het is voor ouders vaak erg zwaar om te zien dat het niet goed gaat met je kind terwijl je wil natuurlijk niets liever wilt dan dat je kind gelukkig is.

Wat ik doe als ik met ouders werk is in liefde kijken waar het mis gaat en wat u kunt veranderen, zowel op korte als lange termijn. We stellen een concreet plan op en we voeren veranderingen door, zodat resultaat snel zichtbaar wordt. Ik geef ouders de mogelijkheid om mocht dit nodig zijn 24 uur op mij terug te vallen, dat extra steuntje in de rug en dat vangnet geeft je de kracht om door te zetten in het proces, dit leidt het snelst tot succes.


"Super Nanny"

Voor het begeleiden van kinderen ben ik onder andere in te boeken als “super nanny". Ik ga dan bij u thuis, samen met u, maar vooral met uw kind kijken naar wat er moet veranderen om weer samen in balans te komen. 


Ik werk liefdevol, confronterend en consequent. Ik geef duidelijk grenzen aan en ben direct in mijn communicatie. Hierdoor ontstaat er vaak een stroomversnelling waardoor je snel veranderingen ziet. Het is een zeer intensief, maar ontzettend waardevol en doeltreffend traject waar het hele gezin baat bij zal hebben.

bottom of page