Shamim.nl

Coaching en Spiritueel mentor -  Ritueel begeleiding - Cacao Ceremonies 

Even voorstellen

Mijn naam is Shamim, ik ben 34 jaar, woonachtig in Nijmegen met mijn lieve vriendin, de 4 leukste katten van de wereld en mijn fantastische hond.


Ik ben de trotse eigenaar van dit bedrijf en ik voel me ontzettend dankbaar om al jaren zulk prachtig werk te mogen uitvoeren. 

Het zit in mijn bloed, het is mijn missie, mijn passie. Als kind had ik paranormale ervaringen en op mijn 11e kocht ik mijn eerste stok tarot kaarten en zo heb ik mezelf op spelenderwijs ontwikkeld, samen met mijn aardse en "hemelse" gidsen. Na mijn pubertijd en eerst wat reizen die ik moest maken, besloot ik rond mijn 20e om de sprong in het diepe te wagen en gaf ik mijn eerste telefonische reading. Dit ging zo ontzettend goed en ik vond het helemaal fantastisch, ik ben mij steeds meer zichtbaar gaan maken, en heb op paranormaal beurzen gestaan, zaalreadings en workshops gegeven, vele thuisconsulten gehad en ceremonies/jaarvieringen begeleid. En vandaag de dag doe ik dit nog steeds en misschien wel met meer liefde en plezier dan ooit tevoren. 


De weg naar het heden was/is zeker niet altijd even gemakkelijk geweest, ondanks mijn sterke weten en voelen. Het mens-zijn viel me soms zwaar, want hoe moet ik overleven in een wereld waarin emotie en denken de boventoon voeren, vroeg ik me af.

Ik werd nachten lang geteisterd door paniek en angst. De angst ik het leven niet aankon, een verlammend gevoel dat ik niet goed genoeg ben, eenzaamheid en bestaansangst. 


En terwijl er al die angsten waren, was er ook altijd een diep geworteld sterk weten een stem die zei; het is al goed. Dit gevoel van verbinding met alles om mij heen, de mensen, de dieren de planten heeft me al zoveel gegeven en laten zien. Ik ben ervan overtuigd dat niets in het leven ons overkomt en dat alles alleen maar ervaren is. Hierdoor kan ik nu uitzoomen op momenten dat  er dingen gebeuren die ik helemaal niet leuk vind, daardoor neemt het me niet over en kan ik mezelf overgeven aan dat wat het leven mij brengt. 


Ik voel dat we als mens in een transitie zitten en ons steeds meer bewust worden van alles om ons heen. Ik voel me dankbaar dat ik mensen mag coachen en begeleiden op het pad wat leven heet. 


Lieve mensen, we staan aan het begin van een nieuw bewustzijn, een nieuw tijdperk, waarin we steeds liefdevoller met elkaar, onze diertjes en de aarde zullen omgaan. 

Want zodra je je herinnert wie je bent, en wakker wordt uit de droom, zijn er zoveel dingen die ineens vele malen lichter worden en zal geluk zich meester van je maken. Ik sta te popelen om je in die transformatie te mogen ontmoeten. 


Met een hele diepe buiging,

Namasté 

Shamim