Shamim.nl

Spirituele coaching en teachings -  Ritueel begeleiding - Cacao Ceremonies 

Even voorstellen

Mijn naam is Shamim, ik ben 34 jaar, woonachtig in Nijmegen met mijn lieve vriendin, de 4 leukste katten van de wereld en mijn fantastische hond.


Ik ben de trotse eigenaar van dit bedrijf en ik voel me ontzettend dankbaar om al jaren zulk prachtig werk te mogen uitvoeren. 

Het zit in mijn bloed, het is mijn missie, mijn passie. Als kind had ik paranormale ervaringen en op mijn 11e kocht ik mijn eerste stok tarot kaarten en zo heb ik mezelf op spelenderwijs ontwikkeld, samen met mijn aardse en hemelse gidsen. Na mijn pubertijd en eerst wat reizen die ik moest maken, besloot ik rond mijn 21e om de sprong in het diepe te wagen en gaf ik mijn eerste telefonische reading. Dit ging zo ontzettend goed en ik vond het helemaal fantastisch, ik ben mij steeds meer zichtbaar gaan maken, en heb op paranormaal beurzen gestaan, zaalreadings en workshops gegeven, thuisconsulten gehad en ceremonies/jaarvieringen begeleid. En vandaag de dag doe ik dit nog steeds en misschien wel met meer liefde en plezier dan ooit tevoren. 


De weg naar het heden was/is zeker niet altijd even gemakkelijk geweest, ondanks mijn sterke weten en voelen. Het mens-zijn viel me soms zwaar, want hoe moet ik overleven in een wereld waarin emotie en denken de boventoon voeren, vroeg ik me af.

Ik werd nachten lang geteisterd door paniek en angst. De angst ik het leven niet aankon, een verlammend gevoel dat ik niet goed genoeg ben, eenzaamheid en bestaansangst. 

En terwijl er al die angsten waren, is er altijd een diep geworteld sterk weten geweest. Een sterk gevoel van verbinding met al dat is, een nog krachtiger weten dat ik weet waar ik vandaan kom, dat ik weet dat het leven dat we hier op aarde leven een vorm van bewustzijn is.  


Ik mag in die vorm van bewustzijn jou met open armen en een open hart ontvangen. Hier op aarde mag ik mijn wijsheid en kennis delen, coachen, begeleiden, inspireren, bewustZIJN brengen en mensen wakker maken. 


Want lieve mensen, we staan aan het begin van een nieuw bewustzijn, een nieuw tijdperk, waarin we liefdevoller met elkaar, onze diertjes en de aarde zullen omgaan. 

En als je snapt waar je vandaan komt, als je wakker wordt uit de droom, dan zijn zoveel dingen die vandaag belangrijk waren niet meer belangrijk. Ik sta te popelen om je in die transformatie te mogen ontmoeten. 


Met een hele diepe buiging,

Namasté 

Shamim