top of page

“Het leven overkomt je niet, het leven is, het enige wat jij mag doen is dit te ervaren”

Shamim 

Even voorstellen

Ik voel dat we als mens in een transitie zitten en ons steeds meer bewust worden van alles om ons heen. Ik voel me dankbaar dat ik mensen mag coachen en begeleiden op het pad wat leven heet. Ik voel me dankbaar dat ik mensen mag coachen en begeleiden op het pad wat het leven heet. Mijn naam is Shamim, ik ben 37 jaar, woonachtig in Grave.


Ik voel me ontzettend dankbaar om al jaren zulk prachtig werk te mogen uitvoeren.

Het zit in mijn bloed, het is mijn missie, mijn passie. Als kind had ik paranormale ervaringen en op mijn 11e wist ik hoe ik energetisch werk kon doen en kocht ik mijn eerste stok tarot kaarten en zo heb ik mezelf op spelenderwijs ontwikkeld, samen met mijn aardse en "hemelse" gidsen. Na mijn pubertijd en eerst wat reizen die ik moest maken, besloot ik rond mijn 20e om de sprong in het diepe te wagen en gaf ik mijn eerste paranormaal consult. Dit was zo leuk en het ging zo vanzelf en ik wist dit is wat ik wil doen, ik ben mij steeds meer zichtbaar gaan maken. Ik heb op diverse paranormaal beurzen gestaan, zaalreadings en workshops verzorgt en vele vele consulten gegeven en prachtige ceremonies begeleid. En vandaag de dag doe ik dit nog steeds en misschien wel met meer liefde en plezier dan ooit tevoren.


De weg naar het heden was/is zeker niet altijd even gemakkelijk geweest, ondanks de helderheid die er was. Het mens-zijn viel me soms zwaar en de angsten namen de overhand. Het weten en dat ook toepassen is oefenen, bewust worden. 


Maar naast de de moeilijke stukken in het leven, was er ook altijd een diep geworteld sterk weten een stem die zei; het is al goed. Dit gevoel van verbinding met alles om mij heen, de mensen, de dieren de natuur heeft me al zoveel gegeven en laten zien. Ik ben ervan overtuigd dat niets in het leven ons overkomt en het alleen maar een ervaring is, een uitnodiging van het leven. Hierdoor kan ik nu uitzoomen op momenten dat er dingen gebeuren die ik helemaal niet leuk vind en daardoor neemt het me niet over en kan ik mezelf overgeven aan dat wat het leven mij brengt.


Lieve mensen, we zitten in een nieuw bewustzijn, een nieuw tijdperk, waarin we steeds liefdevoller met elkaar, onze diertjes en de aarde zullen omgaan. We mogen ons gaan herinneren wie we werkelijk zijn - spirituele wezens met een menselijke ervaring. Alles heeft natuurlijk zijn tijd nodig, maar ik vertrouw er op dat ook hier het leven ons precies dat geeft wat goed voor ons is. 


Ik sta te popelen om je hier te mogen ontmoeten.


Met een hele diepe buiging,

Namasté

Shamim 

bottom of page